Schilderij van geboortekaartje

Babypluis schilderijtje aangeleverd design

Op zoek naar een origineel en persoonlijk kraamcadeau?!
Het geboortekaartje is met zorgvuldigheid en met liefde uitgekozen of ontworpen, zonde om het op te bergen in een doos. Daar is nu een oplossing voor. Het geboortekaartje als canvas schilderij aan de muur boven de commode of het bedje geeft een leuke en blijvende herinnering aan de geboorte. Het perfecte originele en stijlvolle geboortecadeau om de kersverse ouders mee te verrassen.

  • Hand geschilderd schilderij op duurzame canvasdoek
  • Kleurvast
  • Formaat 23 x 23 cm
  • Geleverd met of zonder baklijst zwart/wit/zilver

Dit is al mogelijk vanaf € 75,- euro. De prijs is afhankelijk van de wensen en het design van het kaartje. Levertijd is ca. 3-4 weken.

Werkwijzen

Stuur een bericht met daarin een scan van het geboortekaartje en wat je graag op het schilderijtje geschilderd wilt hebben. Iets anders dan het geboortekaartje op het schilderijtje laten schilderen kan natuurlijk ook.  

Wij maken een voorbeeld ontwerp van de schilderijtje en een prijs voor je op. Zodat je weet wat je van ons kan verwachten en hoe de schilderijtje er uit komt te zien.

Na akkoord van het ontwerp wordt de schilderijtje pas geschilderd en gaat de 3 - 4 weken levertijd in. Het geboortekaartje wordt op canvas doek geschilderd en afgelakt.

Dus heb je een leuk idee of een geboortekaartje wat je wilt laten schilderen, geef je wensen hieronder door. Dan nemen wij contact met je op. Het geboortekaartje of voorbeelden van je ideeën kun je sturen naar info@babypluis.nl

 

 

Ook leuke kraamcadeaus:

Geboortestoeltje van geboortekaartje
Geboortekaart op kinderkapstok