Kinderkapstok met geboortekaartje

Kinderkapstok, kinderkapstok hout, kinderkapstokken, kapstok kinderen, kapstokjes, kinderkamer kapstok, kapstok kinderkamer, kapstok babykamer, babykamer kapstok, witte kapstok, wandkapstok met plank, kapstok naam, kapstok op maat, wandhaken kinderkamer

 

Op zoek naar een origineel en persoonlijk kraamcadeau?! En wil je graag iets anders dan een geboortestoeltje? Naast onze bestaande collectie kinderkapstokken is het ook mogelijk het geboortekaartje op een kapstok voor kinderen te laten schilderen. In de babykamer is een kinderkapstok onmisbaar voor kleertjes, handboeken en badcapes. Ook in de hal is een kinderkapstok steeds vaker een echte eyecatcher. Deze lieve witte wolken kapstok voor de babykamer, kinderkamer of hal is een origineel, persoonlijk maar vooral ook nuttig geboortecadeau wat nog lang gebruikt kan worden. Heeft u een geboortekaartje met goudfolie? Dan kunt u er voor kiezen om de elementen in goud op de kapstok te laten schilderen. Uniek en persoonlijk, een kraamcadeau waar u de kersverse ouders mee kunt verrassen.

Eigenschappen van babykamer of kinderkamer kapstok:

  • Afmetingen: ca. 48 x 12 x 22 cm
  • Spatwaterbestendig
  • Kleurvast
  • Opgestuurd geboortekaartje wordt netjes geretourneerd
  • 100% origineel geboortecadeau

Een kinderkapstok van het geboortekaartje is al mogelijk vanaf € 99,- euro. De prijs is afhankelijk van de wensen en het design van het geboortekaartje. Levertijd van de kinderkapstok is ca. 3 - 4 weken.

Werkwijzen

Stuur een bericht met daarin een scan van het geboortekaartje en wat je graag op de kinderkapstok geschilderd wilt hebben. Iets anders dan het geboortekaartje op het kinderkapstok laten schilderen kan natuurlijk ook.  

Wij maken een voorbeeld ontwerp van de kinderkapstok en een prijs voor je op. Zodat je weet wat je van ons kan verwachten en hoe de kinderkapstok er uit komt te zien.

Na akkoord van het ontwerp wordt de kinderkapstok pas geschilderd en gaat de 3 -4 weken levertijd in. Het geboortekaartje wordt op de kapstok geschilderd en afgelakt zodat het waterbestendig, kleurvast en kindvriendelijk is. Je kan het product gewoon met een natte doek afnemen. Dus geen zorgen om natte vuile jassen.

Dus heb je een leuk idee of een geboortekaartje wat je wilt laten schilderen, geef je wensen hieronder door. Dan nemen wij contact met je op. Het geboortekaartje of voorbeelden van je ideeën kun je sturen naar info@babypluis.nl

Bent u op zoek naar een ander product waarop je het geboortekaartje kan laten schilderen voor een leuk kraamcadeau. Dan is het geboortestoeltje van geboortekaartje of geboortekaartje als schilderij ook zeker een mooi kraamcadeau.

Enkele voorbeelden van een kinderkapstok gemaakt met het geboortekaartje:

 

 

Ook leuke kraamcadeaus:

Geboortestoeltje van geboortekaartje
Geboortekaartje als schilderij

 

Wil je ook een kinderkapstok
voor bijvoorbeeld de babykamer laten maken
stuur dan snel een bericht.