Geboortestoeltje van geboortekaartje

 

Geboortestoeltje, geboortestoel, geboorte stoeltje, geboortekaartje op stoel, stoeltje geboortekaartje, stoeltje met geboortekaartje, geboortestoeltje geboortekaartje, stoeltje van geboortekaartje, stoel geboortekaartje, geboorte stoel, geboortekaartje stoel

 

Op zoek naar een persoonlijk kraamcadeau? Een uniek en origineel kraamcadeau is een handgeschilderd houten geboortestoeltje. Naast onze bestaande collectie kinderstoeltjes is het ook mogelijk het geboortekaartje op het geboortestoeltje te laten schilderen voor een uniek en persoonlijk kraamcadeau.

Eigenschappen geboortestoeltje van geboortekaartje:

  • Kind- en gebruiksvriendelijk
  • Geboortestoeltje is van hoogwaardig hout
  • Spatwaterbestendig
  • Kleurvast
  • Opgestuurd kaartje wordt netjes geretourneerd
  • Schildering wordt afgelakt
  • Geboortestoeltje wordt kant en klaar afgeleverd (geen montage nodig)
  • 100% origineel geboortecadeau

Een geboortestoeltje laten schilderen is al mogelijk vanaf € 99,- euro. De prijs is afhankelijk van de wensen en het design van het kaartje. Levertijd is ca. 3 - 4 weken.

Werkwijzen
Stuur een bericht met daarin een scan van het geboortekaartje en wat je graag op het geboortestoeltje geschilderd wilt hebben naar info@babypluis.nl. Iets anders dan het geboortekaartje op het stoeltje laten schilderen kan natuurlijk ook. 

Wij maken een voorbeeld ontwerp van het geboortestoeltje en een prijs voor je op. Zodat je weet wat je van ons kan verwachten en hoe het stoeltje er uit komt te zien.

Na akkoord van het ontwerp wordt het geboortestoeltje pas geschilderd en gaat de 3 -4 weken levertijd in. Het geboortekaartje wordt op het geboortestoeltje geschilderd en afgelakt zodat het waterbestendig, kleurvast en kindvriendelijk is. Dus geen zorgen om een beker die omgaat of een sticker die naar loop van tijd los laat.

Dus heb je een leuk idee of een geboortekaartje wat je wilt laten schilderen, geef je wensen hieronder door. Dan nemen wij contact met je op. Heb je een scan of foto van het geboortekaartje of voorbeelden van je ideeën, stuur deze dan op naar info@babypluis.nl dan maken wij een offerte voor je op met een voorbeeld ontwerp van het geboortestoeltje.

Wilt u liever geen geboortekaartje op een stoeltje maar toch een persoonlijk cadeau geven. Dan kunt u ook kiezen om één van onze kinderstoeltjes uit de bestaande collectie te voorzien van naam. Ga dan naar geboortestoeltjes en tafel.

 

Ook Leuk:

Geboortekaartje op kinderkapstok
Geboortekaartje als schilderij