Geboortestoeltje van geboortekaartje

 

Geboortestoeltje, geboortestoel, geboorte stoeltje, geboortekaartje op stoel, stoeltje geboortekaartje, stoeltje met geboortekaartje, geboortestoeltje geboortekaartje, stoeltje van geboortekaartje, stoel geboortekaartje, geboorte stoel, geboortekaartje stoel

 

Het perfecte originele en stijlvolle kraamcadeau om de kersverse ouders mee te verrassen is het geboortestoeltje beschilderd met het geboortekaartje.

  • Kind- en gebruiksvriendelijk
  • Geboortestoeltje is van hoogwaardig hout
  • Spatwaterbestendig
  • Kleurvast
  • Opgestuurd kaartje wordt netjes geretourneerd
  • 100% origineel geboortecadeau

Dit is al mogelijk vanaf € 60,- euro. De prijs is afhankelijk van de wensen en het design van het kaartje. Levertijd is ca. 1,5 - 2 weken.

Werkwijzen

Stuur een bericht met daarin een scan van het geboortekaartje en wat je graag op het geboortestoeltje geschilderd wilt hebben. Iets anders dan het geboortekaartje op het stoeltje laten schilderen kan natuurlijk ook.  

Wij maken een voorbeeld ontwerp van het geboortestoeltje en een prijs voor je op. Zodat je weet wat je van ons kan verwachten en hoe het stoeltje er uit komt te zien.

Na akkoord van het ontwerp wordt het stoeltje pas geschilderd en gaat de 1,5 -2 weken levertijd in. Het geboortekaartje wordt op het stoeltje geschilderd en afgelakt zodat het waterbestendig, kleurvast en kindvriendelijk is. Dus geen zorgen om een beker die omgaat of een sticker die naar loop van tijd los laat.

Dus heb je een leuk idee of een geboortekaartje wat je wilt laten schilderen, geef je wensen hieronder door. Dan nemen wij contact met je op. Het geboortekaartje of voorbeelden van je ideeën kun je sturen naar info@babypluis.nl

 

Ook Leuk:

Geboortekaartje op kinderkapstok
Geboortekaartje als schilderij