Kinderkapstok van geboortekaartje

Babypluis kapstok aangeleverd design

Dit artikel is helaas uitverkocht.
Er zijn nog enkele kapstokjes in onze vast collectie kinderkapstokken.
Bent u op zoek naar een product waarop u het geboortekaartje kan laten schilderen voor een leuk kraamcadeau. Dan is het geboortestoeltje van geboortekaartje of geboortekaartje als schilderij ook zeker een mooi kraamcadeau.

 

Op zoek naar een origineel en persoonlijk kraamkado?! En wil je graag iets anders dan een geboortestoeltje? Dan is een kinderkapstok beschilderd met het geboortekaartje het perfecte originele geboortecadeau om de kersverse ouders mee te verrassen. Te gebruiken in de babykamer, kinderkamer of hal voor jaren lang plezier.

  • Kind- en gebruiksvriendelijk
  • Spatwaterbestendig
  • Kleurvast
  • Opgestuurd kaartje wordt netjes geretourneerd
  • 100% origineel geboortecadeau

Dit is al mogelijk vanaf € 50,- euro. De prijs is afhankelijk van de wensen en het design van het kaartje. Levertijd is ca. 1,5 - 2 weken.

Werkwijzen

Stuur een bericht met daarin een scan van het geboortekaartje en wat je graag op het kapstokje geschilderd wilt hebben. Iets anders dan het geboortekaartje op het kapstokje laten schilderen kan natuurlijk ook.  

Wij maken een voorbeeld ontwerp van de kinderkapstok en een prijs voor je op. Zodat je weet wat je van ons kan verwachten en hoe de kinderkapstok er uit komt te zien.

Na akkoord van het ontwerp wordt de kinderkapstok pas geschilderd en gaat de 2 -3 weken levertijd in. Het geboortekaartje wordt op de kapstok geschilderd en afgelakt zodat het waterbestendig, kleurvast en kindvriendelijk is. Je kan het product gewoon met een natte doek afnemen. Dus geen zorgen om natte vuile jassen.

Dus heb je een leuk idee of een geboortekaartje wat je wilt laten schilderen, geef je wensen hieronder door. Dan nemen wij contact met je op. Het geboortekaartje of voorbeelden van je ideeën kun je sturen naar info@babypluis.nl

 

 

Ook leuke kraamcadeaus:

Geboortestoeltje van geboortekaartje
Geboortekaartje als schilderij